Despre noi

Pornind de la ideologia calitate + estetică + funcționalitate, misiunea Petrums este aceea de a crea confort fizic și vizual, atat pentru patruped, cat și pentru întreaga panorama a locuinței, prin crearea unui mobilier craft cu design modern și utilitate la capacitate maximă. Pentru a asigura calitatea produsului și astfel, investiția cumpărătorului să fie una pe termen lung, am ales să creăm produsele doar din materiale calitative din lemn de esență tare sau rășinos, dar și materiale naturale ca sisalul, bumbacul.

Atelierul Petrums este format dintr-o echipă tânără la baza căreia stau trei ingineri. Din dorința de a crea ceva nou, ne-am dedicat cu suflet ideii Petrums. Un atelier în care, folosindu-ne creativitatea și îndemânarea, reușim să aducem pe piață produse unice.

Valori de baza

  • Distracția : Nu uităm că trebuie să primim satisfacție din ceea ce facem, ca viața se scurge și trebuie trăită cu drag și plăcere, nu uităm niciodată de distracție !
  • Inovarea: Suntem primii care adopta soluții radicale de produs, serviciu sau proces dacă aceasta va adăuga valoare pentru clienții nostru.
  • Focalizarea pe client: Trebuie să înțelegem bine cine ne sunt clienții și ce anume așteaptă aceștia de la noi, acordând tot efortul pentru a satisface nevoile acestora în așa manieră încât să rămână plăcut uimiți.
  • Transparenta: Suntem transparenți în ceea ce privește rezultatele și obiectivele firmei.

Misiunea

Misiunea PETRUMS este de a oferi soluții de mobilier special pentru animale de companie si stăpânul lor.

Viziunea

Viziunea Petrums este ca în următorii 3 ani de zile să devenim lideri de piață în nișa mobilierului pentru animale de companie și să vindem produsele noastre în întreaga lume.

Date firma

CUI: 41128822

Reg com: j23/2202/2019

Cont bancar: RO46BTRLRONCRT0496743201

Adresa Sediu: str. Micșunelelor 323 , Dragomirești-vale . Jud Ilfov

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.