Modalitatea de livrare

Întrucât toate produsele vândute pe site-ul petrums.ro sunt concepute si create de către Atelierul Petrums, din lemn natural ce necesită finisare manuală, timpul de realizarea a fiecărui produs diferă de la 1 la 4 zile. Produsele realizate de noi necesită atenție sporită la transport, astfel timpul de livrare poate varia de la 2 zile pentru produsele de gabarit mic, la 4-5 zile pentru produsele masive.

  • Atelierul Petrums asigura livrarea prin intermediul serviciului de curierat pe teritoriul Romaniei.
  • Pretul de livrare variaza in functie de gabarit si greutatea produselor, fiind in limitele 19-35 de lei.

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curieratul un serviciu de curierat . Produsele se află în ambalajul original, sigilat și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. O parte din produsele PETRUMS se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Cumpărătorul are obligația să desfacă și să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, să desfacă și să verifice, integritatea coletelor fragile. Vânzătorul este obligat să demonstreze Cumpărătorului, la cererea acestuia, modul de utilizare și funcționare a produselor cumpărate, prin scheme și instrucțiuni de montaj. In situatia in care vor aparea dificultati de livrare, S.C. PETRUMS S.R.L. va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre aceasta indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

În cazul în care S.C. PETRUMS S.R.L. primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, a amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit, S.C. PETRUMS S.R.L. își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.