Retur

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”.

Clientul este responsabil pentru „diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor”.

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia. Mai exact, nu pot fi returnate produsele personalizate, confectionate la cerere sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate- cele care sunt create dupa dimensiunile si design-ul clientului.

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. – Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Returnarea produselor eligibile si reexepedierea acestora se va face pe cheltuiala cumparatorului (la costurile solicitate de catre firmele de curierat pentru livrari standard) si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea. Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră vor fi expediate inapoi la firma PETRUMS S.R.L. str. Micșunelelor 323 tarla 37,parcela 8 , Dragomirești-vale . Jud Ilfov, in aceeasi stare in care au fost livrate- in ambalajul original, cu toate etichetele intacte, documentele care le-au insotit si impreuna cu eventualele cadouri care au insotit produsele. In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, urme de folosinta, sigilii rupte, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. Cheltuielile de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre client, la costurile solicitate de catre Curier pentru livrari standard.

Dacă doriți să efectuați un retur al unui produs achiziționat pe site-ul petrums.ro – va rugăm să ne informați pe adresa de e-mail office@petrums.ro sau la nr. de telefon +40 763551187.

Suma aferenta produsului returnat va fi achitată de PETRUMS S.R.L. în termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. În cazul în care nu primim acesta solicitare, banii dumneavoastră vor fi returnați în termen de 14 zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Suma restituită în urma returului  include taxa de transport inițială, daca a fost inclusa in prețul produsului. Returnarea se face numai în conturi indicate de Client. Nu se fac returnări în numerar sau ramburs.

Taxa de curier va fi returnată, doar în următoarele condiții: coletele prezinta deteriorări severe sau produsele prezintă defecte de fabricație. În cazul în care produsul nu satisface asteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare aceasta taxa nu va fi returnata.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru înapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită prin transfer bancar.

Vă rugam să păstrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Avem rugămintea să verificați conținutul pachetului în prezența reprezentatului firmei de curierat. Dacă pachetul ajunge la dumneavoastră deteriorat, desfăcut, vă rugăm să refuzați primirea acestuia și să reclamați imediat acest fapt la adresa de e-mail office@petrums.ro sau la numărul de telefon +40 763551187. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat si se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului. În caz contrar, orice reclamație ulterioară este declarata nulă.

Dacă constatați ulterior că produsul este defect, va rugăm să ne contactați pe aceeași adresă de e-mail, office@petrums.ro sau la numărul de telefon 0763551187. In eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs nou, cu condiția notificării în scris sau telefonic, în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Dacă înlocuirea nu este posibilă, se va returna contravaloarea lui sau se poate achiziționa un alt produs.

Aceasta politică de returnare este valabila pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online https://www.petrums.ro.

Dacă va gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin.

Rezolvarea Posibilelor neintelegeri

 

Orice neintelegere aparuta intre S.C. PETRUMS S.R.L si terti, va fi solutionata pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul site-ului petrums.ro, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0736 272 317.

Va multumim pentru atentia acordata,

 

Atelierul PETRUMS.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.